DOKUMENTE PËR SHQIPËRINË DHE SHQIPTARËT

Bashkëpunëtorët

 • Prof. Dr Ferit Duka

  Është diplomuar në Universitetin e Tiranës... më tej

 • Ermal Nurja

  Në vitet 2000 - 2005 kryen studimet e larta në... më tej

 • Prof As. Zhuljeta Daja

  Zhuljeta Kadilli Daja, është pedagoge në... më tej

 • Dr. Andi Rembeci

  Ka lindur në Tiranë, më 1980. Studimet e larta... më tej

 • Prof.As.Dr Majlinda Peza - Perriu

  Profesore në Universitetin e Elbasanit... më tej