DOKUMENTE PËR SHQIPËRINË DHE SHQIPTARËT

Kreu / Ndihmë

1. Si të regjistroheni?

Per t’u regjistruar në faqen DSHSH ju mund të:

1. Vizitoni faqen online https://youprogramss.com/ArchivR dhe më pas klikoni butonin

Rregjistrohu.


2. Klikoni direkt ne linkun:
https://youprogramss.com/ArchivR/Home/Index

Në dritaren që hapet duhet të plotësoni me të dhënat tuaja fushat:

Pasi të keni vendosur të dhënat tuaja shtypni butonin Krijo Llogari.

Nese tek fusha Konfirmo Fjalekalimin keni vendosur fjalëkalimin e duhur ju shfaqet me ngjyre jeshile Fjalëkalimet përputhen.

Në te kundërt ju shfaqet me ngjyrë të kuqe Fjalëkalimet nuk përputhen.

Pasi keni krijuar llogarinë tuaj, ju hapet nje dritare tjetër si më poshtë, që shërben për të hyrë në faqen e DSHSH.

Në dritaren që hapet duhet të plotësoni me të dhënat tuaja fushat e mëposhtme dhe klikoni butonin Hyr